Fotogalerija s koncerta Prljavog kazališta u Gradu Osijeku

Andrea Ilakovac

Prljavo kazalište je u Gradu Osijeku započelo s turnejom obilježavanja svojeg jubileja – 40 rođendana benda.

U prepunoj dvorani Gradski vrt, ‘Prljavc’ su koncert otvorili svojim hitom “Ovdje radio Dubrava”, a preko dva sata, dečki iz zagrebačke Dubrave, držali su publiku u transu i na nogama, dok su se nizali svi veliki hitovi koji je pisao pop-rock povijest naših prostora.

Sve je lako kad si mlad, Lupi petama, Ruža Hrvatska (Mojoj majci), Heroj ulice, Marina, Korak po korak, Možda dogodine… samo su neki od pop-rockerskih evergreena iz različitih stavaralačkih etapa ovog iznimnog benda, a sve ove hitove već godinama pjevaju sve generacije publike koja je do posljednjeg mjesta ispunila najveću osječku koncertnu dvoranu.

Prije početka ovog koncertnog spektakla koji je u Osijek donio i raskošnu produkciju, publiku su svojim nastupima zagrijali i bendovi Bluestrip, Instinkt i Kit Karson.

Nakon osječkog koncerta, Prljavo kazalište nastavlja s velikim koncertima koji će obuhvatiti Australiju, Ameriku i Kanadu, ali i brojne koncerte po regiji.

Naglasimo kako 31. svibnja, na Dan grada Zagreba, ‘Prljavci sviraju’ u svom gradu iz kojeg je sve krenulo davne 1977. godine.

Komentiraj