Vjekoslav Gavrić

Fotogalerija s jubilarnog koncerta Tereze Kesovije

Naša velika umjetnica Tereza Kesovija je u prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski proslavila 60 godina briljantne karijere vrlo emotivnim koncertom.

Puna tri sata Tereza Kesovija je pjevala neke od svojih najvećih uspješnica, a publika je od početka do kraja pjevala zajedno s njom. Emocije su naprosto preplavile poznatu zagrebačku dvoranu, a gotovo iza svake pjesme publika je bila na nogama i velikim, gromoglasnim aplauzom nagradila glazbenu interpretaciju i ljubav dubrovačke dive.

Već je sam početak koncerta je najavio čaroliju. U publici su bile mnoge Terezine koleg: Gabi Novak, Radojka Šverko, Zdenka Kovačićek, Jasna Zlokić, Hanka Paldum, Drago Diklić…

Publiku i umjetnicu je pozdravio i gradonačelnik Milan Bandić, koji se na pozornici pojavio s velikim buketom crvenih ruža.

Jedan od najemotivnijih trenutaka večeri zasigurno je bio spontani izlazak na pozornicu Terezinog sina Alana, koji je vrlo emotivno zahvalio publici i svojoj majci na nezaboravnoj večeri.

Na samom kraju koncerta Tereza Kesovija se zahvalila svima te otpjevala za kraj pjesmu s najljepšom mogućom porukom: “Još se srce umorilo nije”.

Komentiraj