Kampanjom ’10 godina Blisskosti’ poznati Bliss institut najavio je slavljenički mjesec u omiljenoj oazi za opuštanje i njegu lica i tijela te otkrio zašto brojne poznate Hrvatice upravo tamo dovode svoje najbliže bilo da se radi o obitelji ili prijateljima.

Voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić, glumcica Iva Mihalić, kolumnistica Andrea Andrassy te brojne druge klijentice i klijenti već niz godina uživaju u ugodnom interijeru i opuštenoj atmosferi uz najrazličitije tretmane i najvišu razinu personalizirane usluge. Slavljeničku kampanju Bliss instituta izradio je renomirani modni fotograf Franjo Matković koji je i sam stao pred objektiv, a za šminku i frizuru ambasadora pobrinule su se Petra Sever i Kuća četki.

Ambasadori i klijenti u Bliss institutu pronalaze tretmane i najpoznatije kozmetičke brendove, koji su do prije dvije godine bili dostupni u najvećim svjetskim gradovima.

“Veliko mi zadovoljstvo predstavlja šarolik profil naših klijenata , a posebno me veseli što je potpis Bliss Instituta upravo bliskost. U Blissu već deset godina uz kožu, njegujemo dugogodišnja prijateljstva i stvaramo nova, a moja misija od početka je osigurati u potpunosti personaliziranu uslugu koja uvijek za svakog klijenta mora biti na jednakoj, najvišoj razini. Znam da sam u tome uspjela kada vidim da svaki od naših klijenata pronalazi u Blissu ono što mu je potrebno, a najveći kompliment nam je upravo njihova preporuka“, rekla je vlasnica Jasminka Herceg, prva Carita i Decléor brand ambasadorica u Hrvatskoj.

Komentiraj