ZZZagreb Delimano food festival posjetilo je gotovo 10 000 gostiju, Zagrepčana, turista, a svi su se složili u jednom, da je ponuda i ovaj put bila na najvišem nivou.

Uz već standardna jela poput Ham Steaka i Tzatziki janjetine, venezuelanske Arepe, glazbenika i vrsnog kuhara Ricarda Luqea, festival je kroz kulinarske radionice ponovo ponudio i nešto novo, za što je zaslužan popularni chef Andrej Barbieri.

Predstavljeno je novo pivo Panonska iz Carlsberg obitelji, koje dolazi u tri varijante okusa (APA, Wheat i Dark lager), održane su zanimljive radionice, posjetitelje su dočekala i Feravino iznenađenja…

Uspiješna gastro priča, ponovo je na zagrebački Strossmayerov trg privukla zaljubljenike u dobru hranu i potvrdila status jednog od vodećih uličnih festivala hrane u hrvatskoj.

Croatia food festival nastavlja svoje putovanje i od 15. do 22. srpnja gostuje u Gradu Puli u sklopu Pula Film festivala. Bit će to ponovo fešta dobre hrane i odlične zabave u neposrednoj blizini prekrasnog pulskog amfiteatra.

Komentiraj