FOTO: Zračna luka Franjo Tuđman bilježi tromilijuntog putnika

MZLZ

Zračna luka Franjo Tuđman i dalje bilježi rekorde u prometu putnika. Prošle je, 2017. godine, po prvi put u povijesti zagrebačke zračne luke zabilježen tromilijunti putnik. Ove je godine taj broj dosegnut danas, u četvrtak 15. studenog, čak 34 dana ranije u odnosu na prošlu godinu.

Sretni, tromilijunti putnik Zračne luke Franjo Tuđman u 2018. godini registriran je na letu Croatia Airlinesa OU470 Zagreb – Pariz. Riječ je o Jesusu Romeru iz Seville. “Jako sam iznenađen i sretan, te zahvaljujem na nagradi. Drugi put sam u Zagrebu, Zagreb je prekrasan grad, a sijedeći put ću dovesti i svoju suprugu i to u lipnju iduće godine”, izjavio je.

“Čestitam našem tromilijuntom putniku i zahvaljujem svim putnicima koji su koristili usluge Zračne luke Franjo Tuđman i u ovoj godini, u kojoj smo nastavili s rastom prometnih rezultata u svim segmentima: prometa putnika, broja zrakoplovnih prijevoznika i novih destinacija. Značajan doprinos rastu prometa doprinijela je i Croatia Airlines, širenjem mreža destinacija iz Zagreba”, izjavio je Laurent Tiaffay, Direktor komercijalnih poslova i marketinga Međunarodne zračne luke Zagreb.

“Kolegama iz Zračne luke Franjo Tuđman iskreno čestitamo na ovogodišnjem tromilijuntom putniku sa željom da i u budućnosti nastave bilježiti pozitivne putničke trendove. Drago nam je što je jubilarni putnik zabilježen na letu Croatia Airlinesa, a istodobno se veselimo i našem ovogodišnjem dvomilijuntom putniku, kojeg očekujemo početkom sljedećeg tjedna”, poručio je Boris Kolka, Direktor prodaje i marketinga Croatia Airlinesa.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]