FOTO: Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar u humorističnoj seriji ‘Otac i sin’

Bojan Zibar

Na male ekrane uskoro stiže prava poslastica – nova humoristična serija ‘Otac i sin’, u produkciji Pozitiv produkcije, koja će zasigurno osvojiti srca gledatelja, posebice štovatelja lika i djela legendarnog Zlatana Zuhrića Zuhre.

‘Otac i sin’ odličan je novi sitcom, koji na iznimno duhovit način prikazuje klasičan primjer generacijskog jaza između oca Marka i sina Žarka Miketića.

Otac, čiji lik tumači naš poznati glumac i komičar, i sin, kojeg je utjelovio odlični mladi stand-up komičar Tin Sedlar, tipičan su primjer oca od 55 i sina koji je upravo navršio 18 godina. S obzirom na dotadašnje okolnosti, po prvi put u životu počinju živjeti sami i teško se snalaze u novonastaloj situaciji. Otac, koji je u prošlosti bio trgovački putnik, nije pretjerano sudjelovao u odgoju sina pa se silno čudi njegovim navikama i stilu života. No, vrlo ozbiljno shvaća svoju ulogu samohranog oca koji sina mora podučiti osnovnim životnim stvarima, dok istovremeno vodi bitku i sa samim sobom. Iako se vrlo često sukobljavaju zbog uzajamnog nerazumijevanja, ustvari se jako vole i zajednički pokušavaju dovesti svoj život u red, svaki na svoj način.

Serija ‘Otac i sin’ nastala je prema gotovo istoimenoj predstavi ‘Ocat i sin’, koja je prošle godine premijerno izvedena u Zagrebu, a zatim i u Zadru, Varaždinu, Križevcima i mnogim drugim hrvatskim gradovima, kao i u nekoliko gradova u BIH. Isti glumci utjelovili su glavne uloge, a predstava je doživjela veliki uspjeh. Inspiraciju za predstavu Zuhra je pronašao u stvarnim životnim situacijama, a vjerujemo kako će se mnogi moći poistovjetiti s njima.

Komentiraj