Emica Elveđi

FOTO: Željko Joksimović ponovo u Areni Zagreb

Na večeri posvećenoj ljubavi i dobroj glazbi beogradski pjevač Željko Joksimović održao je koncert u hrvatskoj metropoli i dokazao da s pravom nosi naziv jednog od najpopularnijih glazbenika u regiji.

Publika je s puno emocija u Areni Zagreb zajedno u glas pjevala svaku njegovu pjesmu, a na izuzetnu podršku Joksimović je uzvraćao vrhunskim izvođenjem svojih hitova.

“Živim za ovakav ambijent i koncerte. Hvala svima! Bit će ovo večer u kojoj ćemo svi uživati. Jako sam sretan što sam opet u Zagrebu, jer se družimo i dijelimo najljepšu emociju na svijetu, ljubav” rekao je na početku nastupa.

Tisuće mobilnih telefona osvijetljavalo je dvoranu, a svi su bili usmjereni prema raskošnoj pozornici, koja je napravljena prema najusuvremenijim svjetskim standardima. O organizaciji je brinuo tim od četrdeset ljudi, bina je bila na pet razina s više od 200 rasvjetnih uređaja, 600 LED ekrana te više od stotinjak zvučnika.

U Zagrebu je izveden i novi singl “Možda je to ljubav”. Pjesmu, za koju je glazbu napisao u samo 24 sata u nekoliko dana dosegnula je rekordnu posjetu na YouTubeu i drugim platformama. Nakon uspješne prve večeri,  u subotu 16. veljače na rasporedu je još jedan koncert.

Komentiraj