FOTO: Završio festival ‘Tko pjeva zlo ne misli’

Mario Pavlović i Ines Novković

Ovog vikenda je na maksimirskom Vidikovcu još jednom održan Tko pjeva zlo ne misli festival, dvodnevni festival kojim smo odali počast najvoljenijem hrvatskom filmu svih vremena.

Posjetitelji su uživali u zelenilu Maksimira te predivnom pogledu Vidikovca uz hladno piće i odabrane specijalitete u “starozagrebačkom štihu”. U dva dana bogatog programa je svatko pronašao ponešto za sebe, jer je festival i ove godine nudio prave glazbene poslastice.

Subota je započela nastupom Puhačkog orkestra ZET-a, a zatim koncertom Kristijana Beluhan i Ajngemahtec kvartetom kojima se u jednom trenutku na pozornici pridružila i legendarna Mirjana Bohanec-Vidović te zajedno s Beluhanom otpjevala kultni klasik “Ja ljubim“.

Nakon njih nastupili su i popularni Swingersi, deveteročlani band iz Zagreba koji predvodi Robert Mareković, a svoje nastupe baziraju na tradiciji swinga, jivea, mamba i rock´n´rolla i koji su još zatoplili atmosferu i rasplesali sve prisutne.

Nedjelja je bila rezervirana za Promenadni ansambl i kao šećer na kraju Jimmy Stanić & Sexy Boysi koji su izvodili domaće i strane jazz standarde.

Projekcija filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’ bila je rezervirana samo za subotu, ali zbog velikog interesa posjetitelja, održala se i u nedjelju 10. lipnja te time na najugodniji i najljepši način privela vikend kraju.

Komentiraj