FOTO: Zavirimo u moderno preuređeni hotel Epidaurus iz Cavtata

Photo by Hotel Epidaurus

Poznati hotel Epidaurus iz Cavtata dobio je novi, osvježen i moderan izgled.

Iza renovacije stoji zagrebački arhitektonski studio Dizarre kreativna arhitektura, a ovaj projekt samo je jedan od brojnih koji potvrđuju kako se na cijelom, a posebice južnom Jadranu, događa pravi boom u gradnji i obnovi hotela.

Smješten u predivnoj uvali Tiha, čije samo ime govori o kakvom se ugođaju radi, hotel Epidaurus nije samo idealan za parove, već i za obitelji. Ideja je bila kreirati hotel i sadržaj u kojem će uživati cijela obitelj. jer osim dječjih radionica, hotel posjeduje i teen klubove, restoran, spa i rekreacijske sadržaje koji su idealni za odmor na jednoj od ljepših obala u svijetu.

“More je vječna i neiscrpna inspiracija pa smo se stoga odlučili za življe boje, što je posebno vidljivo u restoranu hotela. U hotelu je preuređen prostor recepcije, predvorje, 312 soba i kupaonica te restoran. Iako je glavni materijal drvo, gostima smo htjeli omogućiti pravi mediteranski ugođaj te da se osjećaju kao da su u svom vlastitom domu. Naravno, posebno nam je drago da su reakcije jako pozitivne, uzevši u obzir da je hotel tek ljetos prvi put otvorio svoja vrata nakon renovacije“, rekao je Hrvoje Pajk, direktor Dizarre kreativne arhitekture.

Jug Jadrana sve više obilježava gradnja i obnova hotela zbog sve veće potražnje gostiju za smještajem.

“Gradnja stvarno raste, jer se osim u popularnosti hrvatske obale, dio uzroka nalazi i u brojnim događanjima u svijetu i zemljama koje nam predstavljaju izravnu turističku konkurenciju“, nadodao je Hrvoje Pajk.

Završena ljetna sezona za Hrvatsku je donijela veliki turistički i financijski uspjeh, ali i reputacijski stoga nema sumnje kako će se gradnje novih i obnove starijih hotela nastaviti.

Arhitektonski studio Dizarre otvoren je u ožujku 2013. godine. Svojim klijentima nudi različite usluge projektiranja i dizajniranja interijera i eksterijera. Hrvoje Pajk, direktor studija Dizarre je project manager za dizajn i razvoj hotela. Godine iskustva i rada na različitim projektima jamče kvalitetnu izvedbu i inovativna arhitektonska rješenja.

https://www.remisens.com/hr/hotel-epidaurus

Komentiraj