Ines Novkovic, Mario Pavlovic

FOTO: Započeo program ‘Božićna bajka’ na zagrebačkom Jelačićevom trgu

Ovog vikenda zagrebački Advent uveličalo je i veliko otvorenje programa ‘Božićna bajka by Mastercard®’  na kojem nas je i ove godine dočekao snijeg te bogati program na lokaciji glavnog zagrebačkog trga.

Otvorenje i sama večer je započela s predsjednicom Republike Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović kojoj se pridružio gradonačelnik Milan Bandić te su zajedno otvorili program. Nešto kasnije, na pozornici je uz Ivu Šulentić dočekan i Djed Božićnjak koji je i ove godine prizvao snijeg. Snijeg je bio uvod u najbolji tulum u gradu jer je na stageu zasviralo popularno ‘Ljetno kino’ koje je rasplesalo sve posjetitelje.

U sklopu ove bajkovite lokacije naći ćete kućice s posebnom gastronomskom ponudom, ali i božićnim hitovima te jazz, funk, rock i pop standardima kojima će nas ove godine zabavljati razni popularni bendovi i izvođači koji će zagrijati i najhladniju zimsku noć. Dolaze Swingersi, Kristijan Beluhan koji će za posebne prigode utjeloviti Frank Sinatru i Ivu Robića, Elvis Christmas Special s bendom Johnny and his Rockin’ Tunes, Boom Pacha Boom, Groovy Cakes, Joe Pandur & Jazz Xmass Special, Scifidelity Orchestra kao i najbolji zagrebački klupski DJ-i Ozren Kanceljak, Frx i Stanko Bondža koji će uveseljavati posjetitelje.

Komentiraj