FOTO: Započela nova sezona spektakala u CineStaru

Bojan Zibar

Sinoć je rasprodanom projekcijom snimke koncerta Davida Gilmoura, bivšeg frontmana grupe Pink Floyd, u Kaptol Boutique Cinema by CineStar započela nova sezona spektakala u CineStaru.

U ovom neponovljivom rock gladijatorskom spektaklu uživali su brojni zaljubljenici u Pink Floydovski repertoar, koji su ispunili dupkom pune obje dvorane, a među kojima su bili i Ivana Marić, Husein Hasanefendić Hus, Kristina Bangoura, Joško Tešija te mnogi drugi.

Prepune dvorane u CineStar kinima već daju naslutiti koliko je publika željna ovakvih kulturnih događaja. Sljedeći koncert iz serije ROCK SPEKTAKALA slijedi za manje od dva tjedna; riječ je o koncertnom filmu najvećeg metal benda svih vremena – BLACK SABBATH.

Koncert uz niz dokumentarističkih isječaka iz života benda koji je oblikovao zvuk metala, pogledajte u četvrtak (28.09.), ulaznice su već u prodaji.

Za ljubitelje elektronske glazbe CineStar je pripremio nešto sasvim posebno, koncertni film ‘Avicii: True Stories’, kojeg možete pogledati ekskluzivno u četvrtak (26.10.).

Osim rock koncerata, već sedmu godinu za redom, CineStar vam i u novoj sezoni donosi veličanstvene izvedbe iz svijeta opere i baleta na velika platna. Ovaj već poznati program opera, baleta i koncerata objedinjenih pod imenom Spektakli u CineStaru, ove će godine predstaviti niz izuzetnih naslova.

Tako ćete u kinima moći gledati fantastične prijenose uživo, a na repertoaru su i pravi dragulji opere i baleta u izvedbi londonskog Royal Opera Housea. Ne propustite Čarobnu frulu, La Boheme, Alisu u zemlji čudesa, Orašara i druge naslove koji zajedno čine neizostavni dio opće kulture.

Više informacija o pretprodaji ulaznica i povoljnostima potražite na: www.blitz-cinestar.hr/spektakli.

Komentiraj