Zaks i Argentum

FOTO: ZAKS i ARGENTUM BOŽIĆ Iskoriste blagdanske popuste na cjelokupni asortiman

Iako su nakit i satovi već tradicionalno na vrhu liste najpoželjnijih božićnih poklona, ove godine blagdanske kolekcije najvećih hrvatskih lanaca za prodaju nakita, zlatarnica ZAKS i srebrnarnica ARGENTUM, posebno su osmišljene za ovo doba godine.

Među mnoštvom raznolikih modela najpopularniji je nakit s cirkonima, a darivanjem takvih modnih dodataka nećete pogriješiti jer je riječ o uvijek cijenjenim ukrasima koji se mogu uklopiti u baš svaki stil, donoseći pravu dozu glamura svakoj odjevnoj kombinaciji.

Dobro je znati da je nakon dugo vremena ove sezone posebno tražen zlatni nakit u žutoj boji. Iako je bijelo zlato posljednjih godina dominiralo po potražnji, ove godine se žuto zlato, ono kakvo oduvijek najviše poznajemo, vratilo na svjetske modne piste u velikom stilu.

Također, darivanje tradicijskog nakita u zlatu i srebru u skladu s hrvatskom kulturno-povijesnom i etnografskom baštinom i jedan je od najpopularnijih darova za predstojeće blagdane.

Osim nakita, u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum tu su i satovi renomiranih proizvođača s također uvijek popularnim modelima crvenog ili zlatnog sjaja. Uz garanciju od dvije godine odaberite omiljeni model među brandovima Furla, Trussardi, Maserati, Sector, Cerruti 1881, Slazenger, Quantum i drugim, te otkrijte i novu Argentum kolekciju Daisy Dixon “pokazivača vremena”.

Odaberite nakit izrađen od plemenitih kovina po nižim cijenama, popusti se odnose na cjelokupni asortiman.

www.zaks.hr   
www.argentum.hr

Komentiraj