Bojan Zibar (photo wall) i Matea Vrcković (revije), facebook.com

FOTO: Zagreb Fashion Destination nadmašio očekivanja

Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa okupio je velik broj ljubitelja mode svih generacija. Zagrebačka Tvornica Kulture sinoć je bila mjesto na kojem su svoje kreacije predstavili talentirani dizajneri, čiji je trud zasluženo bio popraćen pljeskom i ovacijama.

Nikolina Pišek, Jura Stublić, Barbara Nola, Slavko Sobin, Andrea Solomun, Boris Banović, Nenad Korkut, Ivana Delač, Ivana Mišura, Nina Mia Čikeš, Petra Friganović Bianco, Rene Bakalovic, Mia Krajcar, Nina Kaić Madić, Sonja Lamut, Zoran Aragović samo su neka od poznatih lica koja su došla podržati prvi Zagreb Fashion Destination.

Lokomotiva by Lana Puljić imala je čast otvoriti drugu večer ove manifestacije i svojim divnim kreacijama zainteresirati sve prisutne. Martina Herak prikazala je svoje nepogrešive, crne odjevne komade. Elegancija koju je na pistu donijela Ivana Cvrlje, teško je mogla proći nezapaženo dok je Kayra Design by Eni Slosar svojom zanimljivom kolekcijom bezvremensku crnu upotpunila s raznim detaljima poput perja. Odličan Showroom by Antonela Gregorović iznenadio je spajanjem nespojivog i prikazao neke od trendova koji oduševljavaju, a Vatreks je svojom revijom cijeloj manifestaciji dao jednu klasičniju i elegantiju notu. Posljednja revija bila je ona Martine Felje koja je predstavila svoje romantične i ženstvene kreacije.

Za savršene frizure modela i druge je večeri bio zaslužan službeni hair service KEUNE team, dok su se za šminku pobrinuli kreativci Callegari škole. Željno iščekujemo sljedeću sezonu i novi Zagreb Fashion Destinaton, koji će vjerujemo i nadmašiti prvo izdanje.

Komentiraj