Josip Čekada

FOTO: Zagreb dobio novu kraljicu ljepote

Laskavu titulu izbora ljepote Kraljica Zagreba 2019 odnijela je Neda Vekić, titulu prve pratilje ponijela je Nika Murtić, dok je druga pratilja Jana Tomljanović. Kraljica medija je Tena Tomljanović, Kraljica elegancije Josipa Pavić, a Kraljica osobnosti Antonela Šoljić.

Svojom karizmom i ljepotom nova kraljica u potpunosti je osvojila stručni žiri u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, među kojima su se ove godine našli saborski zastupnik Ljubo Jurčić, popularni dida Toni, prošlogodišnja pobjednica Anita Tepeš, vlasnik Iločkih podruma Juraj Mihaljević i mnogi drugi. Lentu, cvijeće i nagradu pobjednici je uručio gradonačelnik Milan Bandić i poželio joj sreću u daljnjim izazovima.  Među brojnim uzvanicima bila su prisutna i neka poznata lica, poput Danijele i Eme Gračan.

Finalistice su prošetale pistom u tri izdanja: u prelijepim i raskošnim vjenčanicama, svečanim večernjim haljinama i izazovnim kupaćima kostimima. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu. Kroz svečanu noć odluke posjetitelje je vodio simpatičan dvojac Doris Pinčić Rogoznica i Mario Sedmak, dok su se za odličnu zabavu pobrinuli sjajna skupina Colonia i pjevač Boris Novković, kao i nagrađivane plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory. Nakon izbora i proglašenja pobjednice, slavlje se nastavilo u NOME baru, gdje se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstavila javnosti i nazdravila pjenušcem ‘Kraljica Hrvatske’, kojeg je posebno za ovaj izbor proizvela vinarija Iločki podrumi.

Neda Vekić će sudjelovati na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske 2019, koji će se održati krajem godine u Rovinju u hotelu Lone, a prije toga nas sredinom lipnja čeka ljetni izbor za Kraljicu Jadrana 2019, na otoku Rabu. Ovom prigodom organizatori su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast.

Komentiraj