Za vikend 28. i 29. listopada zaljubljenici u seriju ‘Into the Badlands’ dolaze na svoje, jer na AMC kanalu se sprema maraton cijele prve sezone.

Televizijska serija o borilačkim vještinama smještena u razoreni svijet budućnosti, na teritorij kojim vlada sedam moćnika, uvodi nas u priču o surovim ratnicima i mladiću koji se upušta u opasnu pustolovinu. Stoljećima daleko od sadašnjosti, nakon niza prirodnih katastrofa i ljudskog nemara, nastaje novi društveni poredak na čijem čelu su najjači i najbrutalniji.

Badlands, kako se ovaj teritorij naziva, podijeljen je između sedam rivalskih moćnika, koji kontroliraju za život neophodne resurse. Svoju vlast održavaju uz pomoć odane vojske, samuraja novog doba, koji uživaju status i pogodnosti o kojima šira populacija može samo sanjati i spremni su žrtvovati živote za svoje vladare. Malo ih doživi 30-tu godinu, ali jedan vojnik – Sunny (Daniel Wu) brzo napreduje i uzdiže se do statusa savjetnika od najvećeg povjerenja.

Tvorci serije su inspiraciju pronašli u srednjevjekovnom Japanu, koji je isto tako bio podijeljen na više teritorija, a svaki je vladar imao vlastitu vojsku samuraja.

Glumačku ekipu čine Daniel Wu, Orla Brady, Sarah Bolger, Aramis Knight, Emily Beecham, Oliver Stark i mnogi drugi.

Komentiraj