FOTO: YOUNGHEARTS.CO Istinski hrvatski modni dizajn neporecivog stila

Goran Perešin, Dario Dunaj

Grad Zagreb je još jednom dokazao da je jedna od modnih metropola!

Sinoć je u prostoru trgovine #Petrinjska7 održano predstavljanje hrvatskog brenda younghearts.co te otvorenje ekskluzivnog webshopa. Younghearts.co je brend koji izražava istinski hrvatski dizajn neporecivog stila.

Modnom eventu su prisustvovale brojne osobe iz hrvatskog javnog života, poput prelijepih voditeljica Mie Kovačić i Ane Radišić, mlade poduzetnice Sarah Josipović, modne blogerice Ane Karadžole…

Ali Mirza i Amila Mulabegović su brat i sestra koji stoje iza brenda i na novi način nastavljaju obiteljski tradiciju u modnoj industriji, započetu od strane njihovih roditelja. Brend je inspiriran Zagrebom i njegovom urbanom ležernom modom. Komadi odjeće su osmišljeni kako bi odgovarali izlascima u svim prilikama.

Glavna misao vodilja ovog mladenačkog street-style brenda je ‘Everywear fashion’, što se odnosi na nosivost ovih dizajnerskih komada i prilagodbu svim prigodama te godišnjim dobima, što je jedan od razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u ovaj brend.

Pri izradi odjeće koriste se najkvalitetniji materijali, a iznimna pažnja polaže se na zaštitu okoliša koristeći eko i prirodne materijale, koji su istovremeno lagani za održavanje i trajni.

Younghearts.co tim najponosniji je na činjenicu da se cijelokupna proizvodnja odvija u Republici Hrvatskoj. Smatraju da je to najbolji način da u najkraćem mogućem roku reagiraju na najnovije trendove, istovremeno stvarajući odjevne komade koji zadovoljavaju potrebe njihovih kupaca i na taj način pridonose oživljavanju proizvodnje u hrvatskoj tekstilnoj industriji.

Više informacija na internetskoj stranici www.younghearts.co.

Foto (Petrinjska 7): Goran Perešin

Foto (StreetStyle): Dario Dunaj

Komentiraj