FOTO: YasenkaSkinage linija predstavljena na medijskoj konferenciji

Yasenka

Na medijskoj konferenciji u prekrasnom ambijentu Kavane Lav na zagrebačkom Gornjem Gradu predstavljeni je nova kozmetička YasenkaSkinage linija.

Toplu dobrodošlicu uzvanicima je poželio vlasnik tvrtke mr.sc.mag.pharm. Radwan Joukhadar, a pred okupljenima je govorio Samo Koren, voditelj prodaje i marketinga.

“Koža pamti svaki stres, loše prehrambene navike, svako izlaganje suncu i sve što ostavlja vidljive tragove i ubrzava proces starenja. Ponekad nam ne preostaje ništa drugo nego zaustaviti vrijeme i učiniti nešto dobro za zdravlje i ljepotu kože.

Već nakon 25-te godine tijelo počinje gubiti otprilike 1.5 % kolagena godišnje. Ovo je pravi trenutak da se polako počne uvoditi njega kože kako bi se usporili znakovi starenja. Današnji tempo života često ubrzava proces starenja, jer smo više nego ikada razapeti između brojnih obaveza, što rezultira manjkom vremena, pretjeranim stresom, neadekvatnom prehranom i manjkom aktivnosti.

Iako naš organizam ima sposobnost sinteze kolagena, on se, ipak, s godinama smanjuje, što neminovno utječe i na kvalitetu naše kože i kostiju. Na smanjenje razine kolagena također utječu i pušenje, konzumacija većih količina šećera, pretjerano izlaganje sunčevom zračenju i neke genetske predispozicije.

Ako se prepoznajete u svemu navedenome, nužno je da promijenite rutinu, uvedete zdrave navike i počnete koristiti proizvode koji mogu nadomjestiti kolagen koji je u velikoj mjeri zaslužan za mladolik izgled. Najvažnija uloga kolagena je povećanje zategnutosti i elastičnosti kože, poticanje prirodne sinteze kolagena u fibroblastima te posljedično smanjenje vidljivosti bora“, rečeno je.

Kozmetička linija je postigla velik uspjeh na tržištu, anti-age formula i sastojci zaokružuju čitavu priču o ljepoti i zdravlju kože prilagođavajući se različitim životnim stilovima, beauty navikama i potrebama svake žene.

Linija YasenkaSkinage dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Komentiraj