FOTO: Vjenčanice Ivice Skoke inspirirane vintage stilom i modernim bojama

Autor:

Jure Perišić

Na početku nove modne sezone, iz ateljea Ivice Skoke, dolazi nova kolekcija vjenčanica koje krasi puno ručnog rada i prepoznatljiv couture potpis poznatog dizajnera.

Ivica Skoko kreira vjenčanice za mladenke koje žele zablistati u punom sjaju i koje vole raskoš luksuznih materijala i bogatstvo detalja. Inspiraciju je i ovoga puta dizajner pronašao u romantičnoj i nostalgičnoj ljepoti posebnog dana.

Inspirirane vintage stilom, vjenčane haljine dolaze u modernoj nezaobilaznoj milenial pink boji. Uz ovu nesvakidašnju nijansu pastelno roze, Ivica Skoko predstavlja i glamurozne vjenčanice boje šampanjca. Mladenke mogu birati raskošne materijale poput svile, čipke, organdija, a poseban potpis svakoj vjenčanici daju ručno rađeni detalji. Za one koje pripremaju zimsko vjenčanje, Ivica Skoko je kreirao haljine s naglašenim gracioznim rukavima…

“Navikli smo uglavnom gledati bijele vjenčanice, ali i tu se trendovi mijenjaju, a to najbolje pokazuje ova kolekcija. Ima jako puno mladenki koji žele malo smjeliji odabir haljine pa žele boje ili nešto drugačije materijale, ali svima je zajedničko to da ta haljina mora biti posebna, jedinstvena i u skladu s karakterom žene koja ju nosi. U ovoj kolekciji ima jako puno ručne dorade, uložili smo jako puno truda u detalje koji spajaju tradiciju s estetikom moderne mladenke, a kolekcija je toliko slojevita da nudi vjenčanice za one koje vole klasičnu eleganciju kao i za one koji vole vintage vjenčanice ili modernu eleganciju s detaljima kao što je til s točkastim uzorkom ili izvezenom čipkom“, opisao je Ivica Skoko novu bridal kolekciju.

Poznati dizajner u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure koje će istaknuti ljepotu žene na pomalo dramatičan i glamurozan način.

Nova kolekcija vjenčanica dostupna je u prodajnom salonu Ivice Skoke u Gradu Zagreb, na adresi Vlaška 79.

Fotografija: Jure Perišić
Model: Nika Mikulek (Talia model)
Šminka: Mirta Pejić
Frizura: Fabula De Forma

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)