FOTO: VIDEO: Bizzo i Baby Dooks u suradnji s Konzumom otvorili ‘Čudnu šumu’

facebook.com

Bolesna Braća su su u suradnji s Konzumom otvorili treće po redu izdanje ‘Čudne šume’, poznate zagrebačke adventske destinacije.

Bizzo i Baby Dooks su pozvali sve prisutne da se pridruže humanitarnoj akciji ‘Odmotaj papir i zamotaj ljubav’ i tako pomognu djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Od svake kupnje posebno dizajniranog ukrasnog papira, vrećica i kartica za pakiranje do 20. prosinca u svim većim prodavaonicama, Konzum će donirati jednu kunu djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Hip-hop duo je humanitarnu akciju predstavio simpatičnom pjesmom koja nosi naziv akcije, a za koju potpisuju tekst i glazbu.

Ovogodišnje izdanje ‘Čudne šume’ proteže se cijelom Varšavskom ulicom gdje će na središnjoj pozornici pod nazivom FUNK Proplanak posjetitelje dočekati glazbeni nastupi funk, soul, hip-hop i jazz hrvatskih i stranih glazbenika instrumentalista, vokalista i DJ-a. Novost je prostor namijenjen najmlađima i nosi naziv ‘Mala Šuma’. Uz Dječji disco koji se otvara samo vikendom moći će uživati i u Šumskom kinu gdje će se svakodnevno uz igre i zabavu prikazivati animirani i igrani filmovi za najmlađe posjetitelje i njihove roditelje.

“Zajedno sa svojim vjernim kupcima Konzum u blagdansko vrijeme već godinama pokazuje kako je radost u malim stvarima. Ponekad je samo jedna kuna dovoljna da stavimo osmijeh na lica onima kojima je pomoć najpotrebnija, a ove smo godine odlučili uljepšati blagdane djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Oni, kao i sva djeca svijeta nestrpljivo iščekuju nadolazeće blagdane i dolazak Djeda Božićnjaka. Želim unaprijed zahvaliti svim našim kupcima velikog srca koji će se uključiti u humanitarnu akciju”, izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

“Blagdanska akcija Konzuma i Bolesne braće sve nas je oduševila i nagovijestila početak blagdanskog raspoloženja. Originalna hip hop pjesma već se naveliko pjeva u našim SOS Dječjim selima, a mališani se posebno vesele svojim lijepo umotanim darovima ispod božićne jelke. Veliko je zadovoljstvo i čast imati partnera kao što je Konzum te im od srca zahvaljujemo što su nama i djeci u našoj skrbi uljepšali blagdane“, rekla je Ljiljana Varga, voditeljica Odjela za korporativna partnerstva SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Komentiraj