facebook.com

FOTO: VIDEO: Zagreb Auto Week donio hrvatske premijere, redizajnirane izvedbe i neke nove generacije

Tijekom proteklog vikenda 11. po redu Zagreb Auto Week predstavio je mnoga premijerna iznenađenja, redizajnirane izvedbe i neke nove generacije već postojećih modela, a posebnu pozornost su kao i uvijek privukle atraktivne hostese.

Na ovogodišnjem Zagreb Auto Weeku, kojeg ćemo pamtiti i po rekordnom broju posjetitelja, svoje premijerno izdanje za hrvatsko tržište doživjela je nova zvijezda premium segmenta – Volvo XC60 u kojem možete uživati bilo da se profinjeno vozite po gradu ili sudjelujete u uzbudljivoj off road avanturi.

Premijerno izdanje doživio je i gradski šminker VW Polo, koji je dobio novi sportski i markantan izgled, te se doima puno većim u odnosu na prethodnika.

Opel je predstavio potpuno novi automobil – Crossland X, koji se ističe praktičnošću, kompaktnom veličinom te elegantnim SUV dizajnom, a u potpunosti opravdava status crossovera s faktorom dobrog osjećaja.

Uz sve spomenute premijere, posebnu pažnju plijenio je novitet iz Kije – nov i inovativan automobil KIA Stonic – SUV inovativnog dizajna te dinamičnih linija, a uz kojeg dobivate već poznato 7-godišnje jamstvo.

Zagreb Auto Week je predstavio i kutak za gospodarska vozila od kojih se posebno isticao novi model ekonomičnog Opel Vivaro, koji je sve popularniji kod naših poduzetnika.

Arena Centar, kao domaćin ove priredbe, ponovno je potvrdio svoj status među trgovačkim centrima, a mi kao i uvijek s veseljem očekujemo novo izdanje Zagreb Auto Weeka.

Komentiraj