FOTO: VIDEO: Toni Cetinski, Antonija Blaće, Iva Šulentić i Janko Popović Volarić podržali projekt Superseniori

Damir Žižić, facebook.com

Toni Cetinski, Antonija Blaće, Iva Šulentić i Janko Popović Volarić prepoznali su važnost hvalevrijednog projekta Superseniori kojem je osnovni cilj povećanje uključivanja starijih osoba u život zajednice.

Projekt Superseniori inovativan je model podrške kroz zajedničko djelovanje i zajedničku provedbu aktivnosti organizacija civilnog društva, zainteresirane javnosti, javnih institucija na lokalnoj i nacionalnoj razini, domova i klubova za starije osobe.

Antonija Blaće, Iva Šulentić, Janko Popović Volarić i Toni Cetinski su prepoznali važnost ovog hvalevrijednog projekta i poklonili svoje vrijeme kako bi omogućili realizaciju kreativne ideje kampanje.

Zaklada Zajednički put iz Grada Zagreba je glavni organizator informativne akcije za senzibilizaciju javnosti o važnosti uključivanja starijih osoba u život zajednice – kampanje SAMO STARIJI. NIŠTA VIŠE.

U kampanju je uključena i Zaklada ‘Slagalica’ iz Grada Osijeka te Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Za sve one koji se aktivno žele uključiti i biti dio ove velike priče osnovan je Fond Superseniori, kroz koji će se osigurati transparentnost tijeka financijske podrške i njihova alokacija u relevantne programe za podizanje kvalitete života starijih osoba.

Antonija Blaće
Antonija Blaće
Iva Šulentić
Iva Šulentić
Toni Cetinski
Toni Cetinski
Janko Popović Volarić
Janko Popović Volarić

Komentiraj