Jaguar

FOTO: VIDEO: Predstavljen aluminijski Jaguar XE prepun inovacija i noviteta

U garaži Hypo centra u Zagrebu predstavljen je novi Jaguar ‪XE, kojega njegovi tvorci s ponosom nazivaju najnaprednijom sportskom limuzinom ikada.

Model XE je do sada najlakši i najaerodinamičniji Jaguar koji ima inovativnu aluminijsku konstrukciju. Zavodljive linije modela nisu stvorene samo s razlogom da daju nedodljivi sportski izgled, tražila se i bolja učinkovitost te ušteda goriva. Još bolje performanse novog Jaguara XE omogućuje nova serija kompaktnih laganih motora, niskog trenja i niske emisije. Kad je riječ o potrošnji goriva, XE je najučinkovitiji i najzeleniji Jaguar ikada.

Novi XE nudi osobnost i personalizaciju, različite načine vožnje, najnovije tehnologije za povezivanje vozila, vozača i okruženje u kojem se nalazi te potpuno novi sustav informiranja i zabave.

Prvi je automobil na svijetu sa sustavom koji omogućuje visoki kontrast slike u boji na vjetrobranskom staklu, koji vozaču pruža informacije kao što su brzina i navigacijske upute uz maksimalnu jasnoću, minimalne smetnje pri vožnji i još veću sigurnost.

Sve navedeno i još puno više od toga vrijedi isprobati. Za probnu vožnju možete se prijaviti na jaguar.hr.

https://youtu.be/PoNaV6o7r4s

Komentiraj