Martina Cvek i Nenad Bravar

FOTO: VIDEO: Poznata kantautorica Antonija Šola ima novi video spot

Mlada kantautorica i autorica hitova, Antonija Šola, upravo je objavila novu pjesmu pod nazivom ‘Tvoja’, koja govori o onome o čemu svaka žena žudi, a to su ljubav i pripadanje.

Antonija Šola za pjesmu kaže da je “nastala u jednom dahu”, dok tek možemo nagađati tko je neiscrpna inspiracija njenih pjesama, kojih je dosad napisala gotovo tristo. I ovaj put potpisuje tekst i glazbu, dok glazbeni aranžman potpisuje Dragan Brnas.

Talentirana autorica pjesme najčešće piše iz vlastitog iskustva te je i ovog puta zablistala u video spotu pod redateljskom palicom Igora Vignjevića u bajkovitoj kristalnoj dvorani Grand hotela u Rogaškoj Slatini. Pjevačici je bio poseban užitak snimati u tako veličanstvenom prostoru s bogatom poviješću.

Radnja spota predstavlja kreativan proces stvaranja, nadahnuća i mješavine emocija, koja vodi do same izvedbe i ushićenja zbog stvorene pjesme. Povezanost i “kontakt” događaju se simbolički u sceni na prozoru kad se dva stanja/lika prepoznaju. Boje i stil haljina, koje potpisuje Vesna Sposa, u spotu simboliziraju različite osobnosti i faze stvaranja.

Ovom pjesmom Antonija Šola je najavila svoj peti samostalni album u izdanju Croatia Recordsa u kojem ćemo uživati u proljeće 2018. godine, kao i koncertima koji su u pripremi i izvan granica Hrvatske. Osim što neprestano piše za kolege Antonija Šola je ekskluzivno najavila da se u budućnosti vidi i kao producentica.

Komentiraj