Petar Vilovic

FOTO: VIDEO: Nova ljetna pjesma Jelene Rozge – ‘Uzmem koliko mi daš’

‘Uzmem koliko mi daš’ novi je ljetni hit Jelene Rozge prepun pozitivnog životnog veselja.

Za pjesmu je snimljen i prigodan spot u kojem se u društvu pjevačice pojavljuje mladi glumac Filip Palčić. Video uradak je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti pa čak otkriti i slabe strane.

“Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put – samo ljubav. Snimanje videospota će mi ostati još dugo u sjećanju, jer nas je Istra dočekala burno – jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno.

Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje”, rekla je Jelena Rozga koja ćeljeto provesti radno, a uskoro stižu i novi projekti.

Pjesmu potpisuje glazbeni dvojac Vjekoslava i Tonči Huljić, spot je režirao Dario Radusin, za upečatljive fotografije je zaslužan Petar Vilović.

Pjevačica se u spotu pojavljuje s novom frizurom u kreaciji Salona Franić.

Komentiraj