FOTO: VIDEO: Nina Donelli pjesmu posvetila svom zgodnom dečku

Dinjaski Sava

Mlada i ambiciozna pjevačica Nina Donelli (21) sve većim koracima grabi prema zvijezdama.

Otkad se preselila u Zagreb zbog karijere i ljubavi, sve je prisutnija na domaćoj glazbenoj sceni, a nove singlove i atraktivne spotove izbacuje učestalo, jedan za drugim. Nakon brzih i plesnih ljetnih pjesama, nastavila je suradnju sa svojim dokazanim autorima Nenom Ninčevićem i Mirom Buljanom.

Njezina nova pjesma “Ljubav nema kraj” u samo 24 sata nakon objave na You Tubeu već se pojavila na ‘trendingu’ u regiji, što znači da je itekako zapažena. A njoj je to, kaže, iznimno važno, budući da je You Tube platforma na kojoj možeš vjerodostojno vidjeti ukus publike i procijeniti koliko si popularan.

“Kad sam čula stihove ove pjesme, nisam uopće dvojila trebam li je snimiti. Kao da sam ih sama pisala i posvetila mom zgodnom dečku. Publika prepoznaje iskreno emociju, a moja publika, koje je svakim danom sve više, navikla je već od mene da dijelim sve s njima. Kad sam ja sretna, mogu usrećiti i ljude oko sebe“, rekla je mlada pjevačica.

“Jako je mlada, ali iznimno pametna i zrela za svoje godine. Njezin glazbeni senzibilitet tek se počeo otvarati i mogu reći da je Nina baš propupala. Postalo nam je veliki izazov raditi s njom, a moj partner Miro Buljan stalno ponavlja kako je ona nova Ljiljana Nikolovska. Ima taj nježan glas i toplu karizmu”, otkrio je Neno Ninčević.

Komentiraj