FOTO: VIDEO: NARUKVICE SAILBRACE Simbol povezanosti s onime što vam je posebno priraslo srcu

Promo

Ljubitelj ste morskih ljepota i sunca, volite istraživati skrivene uvale zajedno sa svojom ljubavi ili upoznavati nove prijatelje na plažama…

Sve što vas očekuje ovoga ljeta prati poseban modni dodatak – narukvica Sailbrace. 

Zaštitni znak sidra narukvice Sailbrace nosi se kao simbol povezanosti s onim što vam je posebno priraslo srcu. Brend Sailbrace je nastao iz uvjerenja da postoje posebni ljudi, trenuci ili stvari koje ne želimo zaboraviti. Narukvica je mali, ali iznimno snažan podsjetnik na ono što je važno u vašem životu bez obzira na okolnosti.

„Narukvice Sailbrace odlikuje moderan minimalistički dizajn s unikatno izrađenim srebrnim sidrom i tankom vrpcom. Vrpce u različitim bojama omogućuju kombiniranje sa stilom i omiljenim bojama. Vjerujemo da će ovoga ljeta postati omiljeni modni dodatak svim ljubiteljima morskog plavetnila, ali i onima koji žele izraziti posebnu povezanost“, rekao je Žiga Lukša, kreativni direktor brenda Sailbrace.

Narukvice su dizajnirane kako bi prenijele posebno značenje u vašem životu što najbolje opisuje slogan – Usidrite se samo uz ono što je posebno!

Brend Sailbrace je nastao iz uvjerenja da postoje posebni ljudi, trenuci ili stvari koje želimo pohraniti duboko u svome srcu. Narukvica je mali, ali iznimno snažan podsjetnik na ono što je posebno.

Minimalistički dizajn narukvice prigodan je za opuštene i formalnije prigode te se se može kombinirati uz ostali nakit ili satove. Narukvicu Sailbrace mogu nositi i žene i muškarci čime naglašavaju svoju sportsku eleganciju.

Narukvice Sailbrace u Republici Hrvatskoj su dostupne putem Zlatarne Celje.

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo

Sailbrace – Summer Guest from Sailbrace on Vimeo.

Komentiraj