Direkcija Miss Universe Hrvatske/The Miss Universe Organization

FOTO: VIDEO: Mia Pojatina s drugim natjecateljicama uživa na Tajlandu

Samo je nekoliko dana ostalo do finalnog izbora Miss Universe 2018.

Naša predstavnica Mia Pojatina, zajedno sa devedeset predstavnica iz cijelog svijeta, trenutno još uživa otkrivajući čari divnog Tajlanda.

“Prvih nekoliko dana nakon registracije i fittinga putovali smo Tajlandom pa smo tako posjetili i otočje Krabi. Snimali smo na lokacijama hramova, muzeja i palača u svrhu promocije Tajlanda te kako bismo bolje upoznale zemlju domaćina svjetskog izbora. Družim se sa svima, među nama nema napetosti, jer možda još nismo svjesne da nam se približava finale. Čak su nas i pohvalili nekoliko puta da smo sjajna grupa”, otkrila je hrvatska Missica.

“Djevojke su znatno različite što zbog svog izgleda što zbog ponašanja. Latine su glasne, uvijek su vedre, ističu se. U njihovim zemljama je izbor puno popularniji, imaju brojne fanove diljem svijeta. Europljanke su povučene, samozatajne, a to je vjerojatno i posljedica toga što Latine imaju veću podršku publike”, objašnjava Mia Pojatina.

Glamurozno finale će se održati u Bangkoku u nedjelju 16. prosinca, a missice su već odradile preliminarni intervju sa članovima žirija te prednatjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama. M. Pojatina je zablistala u elegantnoj haljini Sherri Hill i cipelama Baldinini.

Nakon preliminarnog natjecanja u finalu će biti odabrano po pet predstavnica iz Europe, pet iz Afrike/Azije, pet sa američkog kontinenta i još pet najuspješnijih neovisno o kontinentu s kojeg dolaze.

Proteklih četrnaest obilježila je i humanitarna aukcija nacionalnih poklona, gdje je Mia donirala tradicionalne konavoske naušnice “Verižice“ izrađene u Zlatarni Dodić te show u nacionalnim kostimima. Haljinu Zlatna dolina inspiriranu Slavonijom je dizajnirala Ljiljana Šoch iz Nove Gradiške.

Komentiraj