FOTO: Dora Barker

Talentirani glazbenik Matija Cvek otpjevao je pjesmu – ‘Ako nađem nekoga’ – službeni song za animirani film ‘Korgi: Kraljevski pas velikog srca’.

Mladog glazbenika i autora upoznali smo kroz singlove “Visine”, “Praviš me ludim” i “Probudi se” duetom s TBF-ovcima, a sada nam donosi nešto potpuno drugačije. Glazbu potpisuju sam Cvek i glazbeni producent Alan Dović, dok je inspiraciju za tekst pronašao u ljubavi prema čovjekovu najboljem prijatelju – psu. Osim pjesme, Matija je po prvi puta sudjelovao i u sinkronizaciji filma uz bok iskusnim glumcima poput Luke Bulovića, Janka Rakoša, Antonije Šole, Radovana Ruždjaka, Ljubomira Kerekeša, Judite Franković Brdar te komičara Ivana Šarića i svestranog voditelja Frane Ridjana.

“Upustili smo se predivan, iskren i pozitivan projekt te sam kao autor sretan što smo dobili pjesmu čiji je jedini cilj spajanje ljudi i promicanje ljubavi. Ljubav čovjekova najboljeg prijatelja doista je nepresušna i bezuvjetna te nas kao takva uči kakav bi i međuljudski odnos mogao i trebao biti“, rekao je Cvek. 

Toplu filmsku priču i zaigran song prati spot Roberta Dominika Balaška, koji je sniman u prostoru kina. U video uratku su se pojavila i poznata YouTube lica: Andrea Fabricc, Ivan Magla, Luciano Bajic, Veronika Rosandic i Filip Rudan.

Ova topla priča o zaigranom korgiju Rexu će od ovog četvrtka (14. ožujka) zabavljati male i velike u CineStar kinima diljem Hrvatske.

Komentiraj