Zoran Vinčić

FOTO: VIDEO: Marko Škugor snimio novi spot s Nadom Abrus i barbom Tonijem

Nedugo nakon što je objavio novi singl, Marko Škugor snimio je novi spot za pjesmu “Taman si mi mira”.

Ovom mladom glazbeniku zaista sve ide od ruke, rasprodao je koncert u KD Vatroslav Lisinski 05. ožujka, osvojio je nominaciju za Porin u kategoriji ‘Najbolji album zabavne glazbe’ i snimio dva nova spota u mjesec dana.

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom ovaj šibenski slavuj ne prestaje s radom. U novom spotu glavni akteri priče su legendarna glumica Nada Abrus i neponovljivi barba Toni. Nakon što se proslavio savjetima za healthy life i sve oduševio svojom iskrenošću, Marko je smatrao da takva karizmatična ličnost mora biti dio njegovog novog spota. Redatelj spota je svima poznati Željko Petreš.

“Redatelj Željko Petreš imao je ideju da spot bude ljubavna priča u kojoj ću ja biti statist. Toni nam je odmah pao na pamet, a njegovu ljubav igra glumica Nada Abrus. U jednoj sceni njih dvoje plešu, a ja im sviram klavir i pjevam. Toni je genijalan, odmah je odradio sve što mu je sugerirao redatelj”, rekao je Škugor.

Glazbenik na drugi koncert u KD Lisinski dolazi sa svojom grupom koja je dodatno proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima. Gošće će biti Zorica Kondža i Antonella Malis.

05.03. Zagreb. KD Lisinski

08.03. Ljubljana,arena Stožice (SLO)

09.03. Zagorje ob Savi (SLO)

23.03. Cerklje (SLO)

25.03. Zagreb , KD Lisinski – novi koncert

29.03. Zadar – HNK

Komentiraj