facebook.com

VIDEO: Stiže komedija u režiji Ljubomira Kerekeša

Ako vam je dosta hrvatskih komedija na kojima se ne smijete ili se smijete premalo, dopustite glumačkoj postavi filma ‘Ufuraj se i pukni’ da vas nasmiju do suza.

Varaždinski dugometražni igrani film je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra, koja je odavno osvojila srca gledatelja i odigrana je više od 120 puta po Hrvatskoj. Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša koji počinje s kino prikazivanjem 04. travnja.

“Hrvatskom filmu fali komedija, a publici je potreban smijeh“, rekao je Ljubomir Kerekeš.

Simpatična radnja u koju nas uvode braća Prišt, Kruno (Jan Kerekeš) i Krešo (Zoran Pribičević), pripremaju se za prijemni ispit Akademije dramske umjetnosti. Radnja filma odvija se u Varaždinu, odakle braća kreću u svoju nemoguću misiju. Kako se u jedan dan pripremiti za prijemni ispit, a da neke stvari ne pođu po zlu, ne znaju ni glavni glumci. Uz pomoć susjeda Črčeka (Ljubomir Krerekeš), koji je jedan jako razgovorljiv i specifičan lik, braća Prišt se nadaju da će njihova izvedba na prijemnom biti uspješna. Iako se čini da ništa nije na njihovoj strani, film na humorističan način prikazuje odnose, razmišljanja, emocije, uspone i padove…

Produkcijsko-tehnička ekipa na čelu s redateljem Ljubomirom Kerekešom u kolovozu je snimila kadrove na više od trideset lokacija diljem Varaždina.

Uz glavne glumce u filmu se pojavljuju: Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Komentiraj