FOTO: VIDEO: Lijepa Fani Čapalija u novom video spotu klape ‘Rišpet’

Klapa Rišpet

Nakon velikog uspjeha s hitom ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, klapa ‘Rišpet’ nastavlja niz novom uspješnicom naziva ‘Kad iman tebe’.

Ponovno je riječ o veseloj dalmatinskoj pismi ljubavne tematike, skladatelja klape Rišpet – Pere Kozomare, na tekst Jasmina Tursića.

Pero Kozomara se i ovoga puta odlučio za veseliju pjesmu koju će Rišpet uvrstiti u svoj repertoar:

“Nadam se kako će se i ova pjesma svidjeti našoj publici koje je svakim danom sve više – na Facebooku nas trenutno prati preko 50 000 fanova, a na brojnim koncertima ovog ljeta impresionirali su nas svojom brojnošću i poznavanjem svih tekstova. ‘Jer kad iman tebe – ka’ da moj je cili svit, samo u tvom zagrljaju vridilo bi mi umrit’ novi je refren koji vjerujemo da će brzo upamtiti”, rekao je Pero Kozomara.

Klapa Rišpet u izdanju Hit recordsa izdala je i posljednji album naziva ‘Reći ćeš mi fala’, koji je postigao zavidnu prodaju te se još uvijek nalazi na listi među 30 najprodavanijih hrvatskih albuma.

U spotu klape ulogu glumice ovoga puta preuzela je prekrasna Splićanka, bivša Miss Hrvatske – Fani Čapalija.

“Ovo je moja druga suradnja s Klapom Rišpet, tako da je snimanje proteklo u opuštajućoj i ugodnoj atmosferi. Inače sam veliki ljubitelj klapskog pjevanja, tako da je ova pjesma baš po mom guštu. Veselim se spotu i vidjeti reakcije ljudi“, rekla je Fani Čapalija.

U brojnim hitovima klape Rišpet, predvođenom legendarnim frontmenom Ivom Amulićem, možete uživati na koncertim u:

17.11. Strunjan-Slovenija

09.12. Grad Krapina

14.12. Grad Zagreb

15.12. Grad Varaždin

16.12. Ivankovo

23.12. Istarsko narodno kazalište Pula

31.12. Grad Novi Vinodolski

https://www.facebook.com/klaparispet/

Komentiraj