Uz brojnu publiku započela je 25. jubilarna sezona modnog tjedna BIPA FASHION.HR.

Najznačajniji modni događaj sezone i ovog puta oduševio je posjetitelje spektakularnom modnom pistom i uzbudljivom revijom.

Uz neodoljivo šarmantnu kolekciju Roberta Severa započelo je slavljeničko izdanje BIPA FASHION.HR-a. Pod pokroviteljstvom beauty branda Noelle, publici je prezentirao najbolje od svog prepoznatljivog dizajna i oduševio brojne poznate osobe.

Robert Sever je i dalje ostao vjeran svom stilu i estetici koju je lako prepoznati i koja se uklapa u viziju suvremene žene sa stavom. Među brojnim odjevnim kombinacijama, ovog se puta našla i manja selekcija muške odjeće. Kolekcija je upotpunjena upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj, kao i selekcijom nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama.

Ana Begić Tahiri, Sanja Doležal, Kristina Šalinović, Antonija Stupar Jurkin, Tara Rosandić, Andrea Andrassy, Sonja Kovač, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi pratili su reviju, kao i muza po kojoj je kolekcija dobila naziv – Kristina Bangoura, a njegove nove modele na pisti nosila je i Lucija Lugomer.

Nakon početnog slavlja, 25. sezona BIPA FASHION.HR-a nastavlja se danas revijama brandova: Anthony Avangard, Jamoi, Morana Krklec, PRICE ON REQUEST, Ivana Janjić i Klisab. I ove je sezone za frizure na modnoj pisti zadužen Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić, dok je službeni make up sponzor L’Oreal sa Sašom Jokovićevim kao voditeljem tima.

Komentiraj