FOTO: VIDEO: Joško Čagalj – Jole preporučuje ludo i nezaboravno ljeto

Joško Čagalj Jole

Ljeto je rezervirano za odmor i opuštanje, a kako bi bilo još začinjenije i zabavnije, Joško Čagalj – Jole, jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, pripremio je pravi ljetni hit ‘Partijana’ koji će sigurno odzvanjati u svakom dobrom društvu koje zna kako napraviti pravi tulum.

Stihovi pjesme koje potpisuje Robert Pilepić, jednostavno zovu na ples i pjesmu bez razmišljanja o tome što donosi sutra. Sam video spot očekivano je razigran i odiše pozitivnom energijom za koju je kao i uvijek zaslužan neumorni Jole. Za glazbu je zaslužan Pero Kozomara, za aranžman Leo Škaro, a režiju spota potpisuje Rino Barbir.

Latino prizvuci i plesni ritam dodatani su “začini” u pjesmi te zovu na noćne provode i bezbrižnost.

“Po prirodi se volim opustiti u dobrom društvu i uz dobre ritmove. Moj dugogodišnji suradnik i prijatelj – Pero Kozomara mi je jedno jutro nakon ludog izlaska pustio pjesmu i odmah sam znao da je to to. Prava partijana za ovo ljeto. Cijelo ljeto ćemo se družiti diljem jadranske obale, a onda će vrhunac partijane biti u zagrebačkoj Ciboni, 12. listopada, kada spremam veliki koncert za 20 godina karijere i ljubavi koju dobivam od strane svoje publike“, rekao je Jole.

Komentiraj