Karmen Poznić

FOTO: VIDEO: Još traje trend bojanja kose u sve nijanse plave

Iako već godinama ljude zabavljaju urnebesni vicevi o plavušama, na rastući trend bojanja kose u sve nijanse plave nisu djelovali negativno. Zapravo suprotno, nikada nije bilo lakše postati plavuša sjajne i zdrave kose, pod uvjetom da se prepustite u ruke vrhunskih stručnjaka koji će znati koja od mnogobrojnih nijansi plave najbolje pristaje upravo vama.

Tome svjedoče i pjevačice Indira Levak, Zsa Zsa i Paola Valić Bekić, koje su postale glavne zvijezde zabavnog stripa walk-in salona ‘Vikler i ruž’.  Ovaj salon upravo slavi svoj prvi rođendan.

“Da, kažem vam iz iskustva, plavuše se bolje zabavljaju”, izjavila je karizmatična Indira Levak koja je isprobala gotovo sve boje kose, ali plavoj, kristalnog sjaja ostaje vjerna. Kako sama kaže, upravo ova boja na njezino lice djeluje kao trajni highlighter i ima vizualni anti-aging učinak.

Pjevačica Maja Bajamić pridružila se ovoj veseloj ekipi, a kolegice su je nagovarale da postane jedna od njih, tj. plavuša. Maja Bajamić je samo kratko komentirala: “Nikad ne reci nikad“.

Pogledajte video prilog s photoshootinga koji je pretvoren u veseli strip.

Komentiraj