Pripremite se za potpunog ‘novog Joleta’!

Poznati hrvatski glazbenik je danas na svojoj Facebook stranici objavio pjesmu koja za njega označava prekretnicu u karijeri. Emotivan, iskren i ranjiv Jole, u novoj je pjesmi potpuno ‘ogolio dušu’ i obožavateljima pokazao svoju drugu, dosad nepoznatu stranu.

Single ‘Rasipnik’ u izdanju Croatia Recordsa i Tonike govori o životu prije fatalnog susreta i ljubavi koja mu se dogodila te ga zauvijek promijenila. Premda nije biografska pjesma, Jole ju je otpjevao na veoma autentičan način. Rasipnik govori o muškarcu koji živi jednim razuzdanim momačkim životom, sve dok ne upozna ženu svog života i smiri se uz nju.

Redatelj video spota je Vojan Koceić koji je uspio na ekran prenijeti atmosferu pjesme!

“Već nekoliko godina me nagovaraju da snimim pjesmu s dušom, s dubljom emocijom. Volim sjesti za klavir i opjevati različite životne situacije, a sada je došlo vrijeme da i moja publika upozna moju drugu stranu”, rekao je Jole.

Na nagovor svog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tončija Huljića, popularni pjevač odlučio ‘okrenuti novu stranicu’ i snimiti nešto drugačije. Riječi i glazbu ove prekrasne balade potpisuju supružnici Vjekoslava i Tonči Huljić, autori jednih od najljepših i najemotivnijih pjesama na domaćoj estradi.

‘Rasipnik’ je nesumnjivo velika prekretnica u karijeri omiljenog Joleta, poznatog po svojim plesnim ritmovima i pjesmama poput ‘Remek Djelo’, ‘Bailando Solo’, ‘Kada Žene Tulumare’.

Premda je riječ o ‘nešto ozbiljnijoj temi’, obožavatelji zasigurno neće ostati razočarani novim zvukom s latino elementima…

Komentiraj