Luka Grgas, Jakov Grdovic

FOTO: VIDEO: Jelena Katarina Kapa u video spotu zagrebačkog benda ‘Ljubavnici’

Reci što da ti dam, Bila si najbolje, Još sam tvoj – tri su singlea, mladog i perspektivnog zagrebačkog benda Ljubavnici.

Mario Regelja – vokal i tekstopisac, Igor Stanković – bas, Kristijan Slavić – bubanj, Borna Biondić – gitara, Stjepan Malkoč – klavijature, u suradnji s Antonijom Šolom i aranžerom Zoranom Švigirom Švigijem sve više osvajaju publiku diljem Republike Hrvatske, ali i izvan njezinih granica.

Topla večer na Zrinjevcu bila je idealna za šetnju. Držeći se za ruke mladi par mamio je poglede brojnih prolaznika budući da su u ljepotici prepoznali bivšu pratilju Miss turizma i djevojku poznatog voditelja Joška Lokasa.

No, manekenka Jelena Katarina Kapa snimala je video spot za pjesmu ‘Hladne ruke’ zagrebačkog benda Ljubavnici. Istaknimo kako je drugi dio video uratka sniman je na lokaciji na području Jastrebarskog.

Produkciju video spota i fotografiju potpisuju Luka Grgas i Jakov Grdovic.

Bend ‘Ljubavnici’ su svoje iskustvo stekli prateći poznate estradne pjevače na njihovim turnejama, a svojom pjesmom ‘Bila si najbolje’ predstavili su se nedavno na Aurea festu Požega.

Komentiraj