Promo

FOTO: VIDEO: JANA STAGE Središnje mjesto after-partyja u sklopu Balaton Sound Festivala

Balaton Sound Festival ove je godine slavio deset godina svoga postojanja, a u sklopu jednog od najboljih europskih festivala elektroničke glazbe bila je postavljena i Jana pozornica, koja je bila najljepši i najveći ‘stage’ tik uz poznato mađarsko jezero Balaton.

Balaton Sound festival je već bio proglašen najboljim festivalom srednje veličine u izboru Europske udruge festivala te je i ove godine opravdao status koji ga prati u svijetu. Chris Brown, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki, The Game, Svan Vath, Macklemore & Ryan Lewis i mnogi drugi, samo su dio zvjezdane glazbene postave koja je između 6. i 10. srpnja nastupila na Balaton Sound Festivalu.

Jana stage bilo je mjesto na kojem se dočekuje zora i centralno mjesto after-partyja. Nezaobilazna Jana pozornica s velikim srcem te atraktivnim Jana hostesama i poznatim DJ-ima dodatno je obogatila atmosferu festivala na kojem je bilo više od 150 000 ljudi.

Svi posjetitelji imali su mogućnost odabrati ljubavne poruke Louise Hay i sami ih napisati na Jana srce. Nakon ispisivanja poruka s unutarnje i vanjske strane srca iscrtalo se i napravio veliki Jana logo. Zanimljiva slika je sačuvana te je dala poseban šarm cijelom festivalu i još jednom naglasila važnost ljubavi, osjećaja koji pokreći svijet.

Jana svoju ljubav prema festivalima nastavlja i najavljuje jedan od najvećih festivala Europe – Sziget festival koji se održava od 10. do 17. kolovoza u Budimpešti!

Jana stage
After-party na Jana stageu
Jana stage
Jana stage
Jana stage - Just love
Jana stage – Just Love
Jana stage - Just Love
Jana stage – Just Love

Komentiraj