Miljenik publike i dizajner koji vlada crvenim tepihom, Ivica Skoko, još je jednom pokazao zašto je nenadmašan u kreiranju ženstvenih, glamuroznih i romantičnih kreacija. Njegova samostalna revija je ovog vikenda obilježila treći dan BIPA FASHION.HR-a, a ovacije publike potvrdile su status zvijezde hrvatske mode.

Zvijezda nije nedostajalo ni u prvom redu gdje su reviju pozorno pratile Skokine vjerne obožavateljice: Ankica Dobrić, Iva Mihalić, Ana Gruica, Marijana Mikulić, Nives Celzijus, Snježana Mehun i mnogi drugi.

Nova kolekcija za proljeće/ljeto donosi zaokret u dosadašnjem opusu dizajnera čije su stvaralaštvo obilježile raskošne, glamurozne i elegantne haljine. Ovog puta njegove su kreacije izuzetno nježne, romantične, pastelnih boja s puno šarma i neopterećene elegancije.

Poluduge i duge haljine u nježnim pastelnim bojama, sirena kroj i vrhunski materijali koji nježno otkrivaju siluetu, ključne su karakteristike nove kolekcije. Poznat po nizu detalja koji se ručno dorađuju u njegovim kreacijama, Skoko je i ovog puta svoje umijeće pokazao u savršenom stapanju različitih tekstura i materijala.

Poigrao se kombiniranjem prozirnih i punih materijala s apstraktnim i nenametljivim printom, a svemu je dodao i posebnu notu romantike i nježnosti volanima koji su ovog puta naglasili rukave i ramena. Materijali su također lepršavi, ima jako puno svile, muslina, svilenih brokata te čipke koji daju pšrepoznatljiv glam look novoj kolekciji.

Nadahnut četrdesetim i pedesetim godinama prošlog stoljeća, Ivica Skoko je uspio tu viziju prilagoditi potrebama moderne žene.

Komentiraj