Samir Kurtagić

FOTO: VIDEO: Imamo datume jubilarnog Pannonian Challengea

Organizatori su objavili datum novog osječkog Pannonian Challengea, festivala koji već 19 godina pored ekstremnih sportova uključuje i zabavne, glazbene i modne sadržaje.

Skate park na lijevoj obali Drave će od 05. do 09. lipnja 2019. godine okupiti najbolje vozače BMX-a, inlinea i skateboarda, dok će za večernji dio kao i do sada biti zaduženi najbolji bandovi i DJ-i koji će zabavljati brojnu publiku.

Više od 300 vrhunskih sportaša će se natjecati u najbolje opremljenom skate parku u jugoistočnoj Europi. Posebna zanimljivost je i to što su BMX i skate sportovi uvršteni na listu natjecateljskih sportova za predstojeće ljetne Olimpijske igre 2020. u Tokiju, tako da ćemo moći pratiti i vratolomije budućih Olimpijaca.

“Smatram da smo zajedno s našim legicama i legama stvorili jedan brend, jedan šarmantan događaj kojega svi rado bilježe u svojim kalendarima, jer ne ostavlja ravnodušnim ni najveće svjetske face bilo u sportu, glazbi ili poslovnom svijetu. Pannonian Challenge smo organizirali, a i danas ga organiziramo prvenstveno zbog mladih, zbog grada, zbog poruke koja je bitna. Iduće godine bilježimo dvadesetu godišnjicu za koju unaprijed garantiramo da će biti najveća i najekstremnija do sad“, najavio je Jurica Barać, voditelj projekta.

Osijek vas čeka

Komentiraj