Hyundai

FOTO: VIDEO: Hyundai predstavlja tri modela iz nove generacije serije i30

Tvrtka Hyundai će na Automobilskom sajmu u Frankfurtu (IAA Frankfurt 2017) predstaviti tri modela nove generacije serije i30.

IAA je “domaći“ automobilski sajam za Hyundai u Europi – Frankfurt je središte tvrtke Hyundai Motor Europe, centra za dizajn, istraživanje i razvoj, testnog centra te sjedište Hyundai Motorsporta.

Hyundai će na 67. Međunarodnom automobilskom sajmu u Frankfurtu, koji se održava od 14. do 24.09., predstaviti tri nova modela (i30 N prvi Hyundai automobil visokih sportskih performansi, i30 Fastback – elegantni coupe s pet vrata i novu KONU – SUV vrhunskih performansi; čime će obitelj nove generacije i30, uz izvedbu pet vrata i karavan, biti kompletirana).

Ova tri modela čine “tri nova koraka na planiranom putu da Hyundai postane azijski automobilski brand broj jedan u Europi do 2021. godine”.

Osim tri nova modela Hyundai će predstaviti i svoje već poznate modele vozila: IONIQ prvi automobil dostupan u tri izvedbe (hybrid, plug-in hybrid i electric) te novu generaciju i30 u izvedbi pet vrata i u karavanskoj izvedbi. Osim tog posjetitelji će na Hyundai štandu u Frankfurtu moći vidjeti i i30 N TCR – prvi projekt Hyundai Motorsporta za kružne utrke.

Ostale najave i zanimljivosti će biti objavljene na medijskoj konferenciji koja će održati u utorak (12.09.) u 12.55 sati u dvorani 8, štand C 29, a može se pratiti i putem live streama na linku www.hyundai.news/iaa2017 ili na www.youtube.com/watch?v=BvZYIZwTaZA.

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback je potpuno novi član nove generacije obitelji i30 i odlikuje se jedinstvenim pristupom u popularnom C tržišnom segmentu, a uz to je i prvi coupé s pet vrata u kompaktnom segmentu. i30 Fastback izdvaja se svojim posebnim dizajnom: tipičnih je sportskih i “mišićavih“ proporcija, no elegantne i izdužene linije krova i poklopca motora čine ga elegantnim i profinjenim vozilom.
Hyundai i30 Fastback na hrvatskom tržištu očekuje se u prvom kvartalu 2018. godine.

Hyundai i30 N

Hyundai i30 N predstavlja potpuno “novo razdoblje” za Hyundai. Riječ je o modelu visokih sportskih performansi i vrhunskih voznih osobina, a inspiriran je WRC-om. i30 N osmišljen je u Namyangu, globalnom Hyundai razvojno-istraživačkom centru u Koreji i izbrušen testiranjem na Nürburgringu. Razvijen je s ciljem postizanja maksimalnog vozačkog užitka i zabave. Hyundai i30 N je model izuzetne snage: 2-litreni T-GDI turbo motor s četiri cilindra u dvije izvedbe od 250 i 275 KS te 353 Nm okretnog momenta i maksimalne brzine 250 km/h za obje izvedbe. Ubrzanje do 100 km/h: 6.4 s za izvedbu od 250 KS, 6.1 s za izvedbu od 275 KS. Hyundai i30 N na hrvatskom tržištu očekuje se u studenom 2017. godine.

Hyundai KONA

Hyundai KONA je potpuno novi član Hyundaijeve obitelji u B-SUV segmentu. KONA je uz Tucson, Santa Fe i Grand Santa Fe, četvrti član Hyundai SUV obitelji u Europi. Ovaj potpuno novi SUV reflektira avanturistički duh i ljubav prema adrenalinskim sportovima. Ime KONA potječe od okruga Kona na Havajima i omiljena je destinacija svima koji uživaju u adrenalinskim sportovima poput skijanja na vodi, surfanja i ronjenja. Dolazak KONE na hrvatsko tržište očekuje se u studenom 2017. godine.

Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ je jedan od najnagrađivanijih automobila u Europi. Riječ je o jednom automobilu u tri električne interpretacije: hybrid, plug-in hybrid i electric model. IONIQ je prvi automobil na svijetu koji nudi na izbor tri inovativne opcije pogonskih agregata, a zbog svoje visoke sigurnosti nagrađen je s maksimalnih pet zvjezdica na EURO NCAP testiranju te je proglašen najsigurnijim automobilom u klasi 2016. godine. Dobitnik je i nagrada Red Dot Award 2016 te Good Design Award 2015 i 2016.

https://youtu.be/psoTudPmdgk

Komentiraj