Pravila igre

Grupa ‘Pravila igre’ objavila novi video spot

Grupa ‘Pravila igre’ slavi četvrti rođendan. Svoje obožavatelje su počastili novim singlom i prigodno okupili poznata lica hrvatske glazbene scene.

“Ovu pjesmu, za rođendan, posvećujemo svim našim fanovima koji su s nama već četiri godine i vjerno nas prate od samih početaka. Upravo zato smo njima dali da biraju“, rekli su dečki iz banda.

Kako redovito održavaju komunikaciju na svojim društvenim mrežama, ovog puta, bend je odlučio da će singl biti pjesma koju odabere publika. Nakon par dana glasovanja,  odluka je pala na pjesmu “Voli me jedan dan“.

Prateći video spot je presjek njihove uspješne 3D koncertne turneje tijekom koje su posjetili Split, Rijeku, Varaždin, Osijek i Zagreb te na jedan poseban način publici predstavili svoj aktualni album ‘Kako nam stvari stoje’. U spotu se pojavljuju i neka poznata lica hrvatske estrade kao što su Dalibor Petko, Domenica i Mia Dimšić. Spot za pjesmu “Voli me jedan dan“ režirao je Dario Lepoglavec.

“Cijela ova turneja, koncerti pred tolikim auditorijem… bili su jedno novo i nezaboravno iskustvo. Malo nas je to sve iscrpilo, ali u pozitivnom smislu. Nastavljamo u istom ritmu i dalje, odmora nema. Planova je puno, a vremena malo“, najavili su veselo.

Komentiraj