FOTO Donosimo veliku galeriju slika s vjenčanja Zlatka Marića

Autor:

Nacional/privatna arhiva

Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić, oženio je svoju djevojku, mladu Kolumbijku Valentinu Echeverri.

“Da, istina je. Uplovio sam u bračnu luku u prisustvu obitelji i prijatelja“, priznao je je Marić medijima i dodao kako su imali dva vjenčanja.

Prvo je bilo u Bogoti odakle je Valentina, nakon čega su privatnim avionom letjeli na Turks i Caicos, gdje se održalo drugo.

 

FOTO: privatna arhiva

Bračnom paru čestitke su poslali svi stalni gosti koji im dolaze kroz godinu poput Rihanne, J.Lo, LeBron James​, Nicki Minaj i ostali.
Novopečeni supružnici i upoznali su se na Turks i Caicosu, gdje Marić provodi veći dio godine. Naime, tamo iznajmljuje četiri luksuzne vile, a već ima i šest mjeseci kako je otvorio casino.

Valentina i ja smo sretni što su oba vjenčanja dobro prošla. Sve je bilo lijepo organizirano i naši gosti su se, kao i mi odlično zabavili”, kaže Marić.

No, i Valentinina obitelj bavi se poduzetništvom, te proizvode vrhunsku kavu, a imaju i nekoliko ekskluzivnih haciendi koje uglavnom posjećuju poznati i bogati gosti.


“Na svadbi su bili moji sinovi i jedna snaha kao i nekolicina prijatelja koji su stigli iz Hrvatske”, ispričao je poduzetnik.

Mariću je ovo drugi brak. Iz prvog braka, ima dvojicu odraslih sinova, te jednog unuka.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.