Mlada i talentirana Domenica predstavila je novi singl ‘Vidi se iz aviona’, autora Vjekoslave i Tončija Huljića.

Mladu glazbenicu iz Vela Luke javnost je upoznala ljetos nakon debitantskog singla ‘Kad sam s tobom’ s kojim je nastupila i na Splitskom festivalu.

Ležerna i vesela melodija svojim je pozitivnim nabojem brzo osvojila publiku te nije silazila s vrhova top lista. Autorskom paru Huljić bio je to najbolji pokazatelj kako je mlada glazbena nada na pravom putu.

Zarazni pop ono je što najbolje opisuje i Domenicin najnoviji singl i spot ‘Vidi se iz aviona’.

“U potpunosti vjerujem Vjekoslavi i Tončiju na odabiru teksta i glazbe, jer me poznaju već godinama i najbolje znaju kakve pjesme odgovaraju mom karakteru i glasu. Tekst je priča koja je sigurno bliska mnogim mladim ljudima, a radi se o ljubavnom trokutu i ljubavnim dilemama. Obzirom da pjesma ima prizvuke retro zvuka, odlučili smo da takav bude i spot”, rekla je Domenica.

Video spot za ovu pjesmu režirao je Rino Barbir i u njemu pratimo zgode i nezgode mladog para kojeg, uz Domenicu ponovno glumi i glumac Nikša Arčanin.

Nova uzdanica Huljića, apsolventica je splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom ‘Boss’ kojima je vodeći vokal.

www.facebook.com/zuvela.domenica

www.instagram.com/dome.nica

Komentiraj