FOTO: VIDEO: CHARLIE DESIGN Gordana Dude u pomalo mračnoj kampanji AROUND MIDNIGHT FW16

Mare Milin, Senja Vild

Još jedna u nizu priča proizašla je iz suradnje Charlie designa s Mare Milin. Kampanje koje uživaju gotovo kultni status na hrvatskoj modnoj sceni još jednom podižu visoko ljestvicu. Dva puta godišnje inspirativni vizuali prenose nas u imaginarni Charlijev svijet i zarobe nas svojom ekspresijom.

Skulpturalne monokromatske forme pune su skrivenih detalja poput rupa i ringova, a igra kontrasta tako tipična za Charlie dobiva jednu novu dimenziju u crnom looku. Nosivi elementi inspirirani su retro futurizmom i čarobnjaštvom te se s lakoćom kombiniraju.

Mare Milin se poigrala posebnom tehnikom snimanja i filterima te dobila neočekivane sjene i dodatnu začudnu atmosferu cijele priče s manekenkom Gordanom Dude (Talia model). Jedinstvenom vizualnom dojmu doprinosi make up Simone Antonović i frizura Studija Mila.

Jedna do najdojmljivijih suradnji na hrvatskoj modnoj sceni dobila je svoju potvrdu i izvan granica. Početkom prosinca Charlijevi vizuali u velikim formatima, video projekcija i odabrani komadi odjeće će biti predstavljeni na izložbi u Beču u galeriji Die Kleinste Galerie im Wien.

Photo: Mare Milin
Make up: Simona Antonović
Hair: Studio Mila
Video: Suzana Arslani
Assist photo: Senja Vild

Komentiraj