FOTO: Tatiana Gerusova

Camila Cabello, atraktivna američka pjevačica kubanskih i meksičkih korijena još će jednu sezonu zablistati kao zaštitno lice GUESS Jeans Holiday 2017 kampanje.

Pod redateljskom palicom Paula Marciana, glavnog kreativnog direktora za Guess? Inc, ispred fotoaparata modne fotografkinje Tatiane Gerusove, zanimljiva Guess Holiday kampanja snimljena je u holivudskom Chateau Marmont Hotelu.

Zavodljiva i ležerna Camila Cabello, iskoristila je čari “prašnjavog” Sunset Boulevarda i prenijela ih na dinamične fotografije koje opisuju Guess kampanju.

“Jako sam uzbuđena zbog Guessove Holiday kampanje. Obožavam njezinu estetiku i jedva čekam da je svi vide”, izjavila je Camila Cabello.

“Moja prva Guess kampanja s Camilom, koja je krenula prije 7 mjeseci, za mene je bila nešto novo i posebno. Nikada nisam surađivao s pjevačicom te sam bio iznenađen kad sam vidio koliko energije i uzbuđenja je Camila sa sobom donijela na set. Ona je tako lijepa! Camila utjelovljuje istinsku Guess djevojku prirodne ljepote, snažne samouvjerenosti i energije. Doista vjerujem da je ona zvijezda u usponu koja će uskoro biti globalno prepoznata u modnom svijetu”, rekao je Paul Marciano, glavni kreativni direktor za GUESS? Inc.

Ženska Guess Holiday kolekcija upotpunjena je odjevnim komadima za hladnije dane poput jakni od umjetnog krzna, obogaćenih zanimljivim detaljima te kontrastom svijetlih i tamnih nijansi. Kolekcijom dominiraju atraktivne haljine od toplog baršuna te maksi haljine ukrašene detaljima od čipke ili cvjetnim uzorkom koje naglašavaju žensku siluetu i laskaju ženskoj figuri.

https://www.guess.eu/en/catalog/browse/women/camilas-holiday-picks/?INTCMP=GUESS_LANDING_HOLIDAY_EN#f_VisibleItems=24

PRODAJNA MJESTA GUESS:

ZAGREB – Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6

Guess Jeans Store, Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6

Guess Accessories Store, Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16

Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33

Fashion&Friends, Ilica 33

SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7

Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6

Fashion&Friends, Pjaca, Narodni Trg 4

Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207

RIJEKA – Guess Accessories Store – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

Komentiraj