Sarah Dombre, facebook.com

FOTO: VIDEO: Duhovni film ‘Koliba’ će vas potaknuti na promišljanje o vjeri

Nedavno je u novootvorenom kinu, Kaptol Boutique Cinema by CineStar na drugom katu Centra Kaptol održana projekcija filma ‘Koliba’, snimljenog prema istoimenom bestselleru William P. Younga, prodanom u više od 25 milijuna primjeraka i prevedenom na više od 40 jezika.

Dirljiva priča koja je dotakla mnogobrojne čitatelje bavi se kontroverznim pitanjem – gdje je Bog u trenucima ljudske patnje? Priča je to koja je uzburkala čitalačke strasti o gubitku, dubokoj tuzi, razumijevanju i pomirenju s Bogom.

Glavni lik suočen je s brutalnim ubojstvom kćeri koja je oteta tijekom obiteljskog izleta i nađena u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine nakon toga, prima čudnu poruku, poziv da posjeti onu istu kolibu, gdje doživi susret s Bogom, odnosno sa Svetim Trojstvom…

Nakon što dobije odgovore na mnoga vječna pitanja, miri se s Bogom, kojemu je, otkako mu je ubijena kći, gotovo okrenuo leđa. Ono što je glavni lik doživio zaprepastit će vas i promijeniti možda točno koliko je promijenilo i njega.

U glavnim ulogama pojavljuju se Sam Worthington, Radha Mitchell te Octavia Spencer.  Dirljivu priču od producenata filmova ‘Pijev život’ i ‘Priča o prvaku’, u distribuciji Blitza, možete pogledati u najbližem CineStar kinu ili u avangardnom Kaptol Boutique cinema.

Redatelj filma je Stuart Hazeldine.

Film su pogledali i mnogi poznati: Daniela Trbović, Antonija Šola, Ana Vilenica, Marija Borić, Kristina Krepela, Iris Androšević Pinjuh, Ana Radišić, Lea Mijatović, Marijana Mikulić, Dean Pelić, Antonio Franić te mnogi drugi.

Komentiraj