Jedan od najomiljenijih domaćih modnih brendova – Accessoires, koji više od 13 godina uveseljava svojim šarolikim i originalnim izborom kao stvorenim za sve zaljubljenice u modu, novom kolekcijom spreman je istovremeno uljepšati i utopliti čak i one najhladnije dane.

Dokaz da ih možemo prebroditi sa stilom i besprijekornim izgledom, prekrasna je voditeljica Antonija Stupar Jurkin, čija se bezvremenska ljepota i elegancija savršeno stopila s jednako bezvremenskim i elegantnim modnim dodacima.

Rukavice, šeširi, kape i mnoštvo različitih artikala poput svih vrsta nakita, detalja za kosu, torbi i remenja, dio su aktualne kolekcije jesen/zima, koja je i ove godine iznova osvojila gradske ulice. Pored svakodnevnih casual varijanti, Accessoires će sjajno nadopuniti i prigodne božićno–novogodišnje svečane outfite, ali i biti savršen poklon za mamu, sestru ili pak najbolju prijateljicu.

Pored 16 lokacija diljem Republike Hrvatske u Rijeci, Osijeku, Sisku, Makarskoj, Zadru, Karlovcu, Šibeniku, Varaždinu, Split, Krk, Dubrovnik i Biogradu, Accessoires nakit može se pronaći i u svim dm prodavaonicama.

Foto i video: Matea Smolčić Senčar/Darkroom

Make Up: Žana Kožul

Hair: Salon Franić

Komentiraj