Saša Zinaja

FOTO: VIDEO: ELFS revijom najavili šarenu jesen

Jesenska revija dizajnerskog dvojca ELFS predstavila je razigran dizajn odjeće u pratnji proizvoda iz linije Jana Vitamin – immuno, activity i kolagen beauty.

Odlično raspoloženje i mnoštvo pozitivne energije ispratili su žensku i mušku reviju kolekcije Wild Flower za jesen/zimu 2017/18. Iznenađenje večeri  bila je jedinstvena Zdenka Kovačiček koja je svojim retro hitom ‘Frka’ iz 1984. godine započela program.

Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, poznatijih jednostavno kao ELFS. Žive boje, ženstveni i lepršavi krojevi te romantični motivi poljskog cvijeća u jesenskom izdanju poznatog domaćeg modnog brenda mogu se kombinirati u svako doba dana i za sve prilike.

Jedan od glavnih aduta dizajnera u ovoj kolekciji su haljine na preklop koje dolaze u više dužina, a posebno su atraktivne one najjednostavnije lepršave duge punog kruga s prorezom. Osim elegantnih i ženstvenih haljina koje su zastupljene u svim dužinama, mogli smo vidjeti i sjajna odijela za nju i njega, luksuzne muške i ženske parke za zimske dane i nabrijane kožne jakne.

Na pisti su ekskluzivno predstavljene i atraktivne visoke čizme, sexy salonke i plišane sanadale na platformu koje su se sjajno nadopunjavale s plišanim torbicama čineći tako kompletiranu i zaokruženu modnu priču.

“Wild flower je jedna od naših najjednostavnijih kolekcija no, istodobno najkompletnija i najsofisticiranija do sad. Kao inspiracija nam je poslužilo poljsko cvijeće koje ima jednu posebnu nenametljivu ljepotu te predstavlja slobodu i drskost, a to je ono što smo htjeli prikazati ovom kolekcijom“, izjavio je Ivan Tandarić, jedan od dizajnera poznatog dvojca.

“Zadnjih mjeseci radeći na kolekciji, navukli smo se na Nipplepeople i kroz njih smo iznova zavoljeli Zdenku Kovačiček, koja je ‘divlji cvijet’ naše estrade. Presretni smo i počašćeni što su ovakvi sjajni nekonvencionalni umjetnici bili dio ove naše priče“, dodao je Aleksandar Šekuljica.

Na samom ulazu u Jana Vitamin korner brojne posjetitelje, među kojima su se našle domaće zvijezde Jelena Rozga, Lejla Filipović, Martina Felja, Renata Sopek, Ivana Mišerić, Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ivušić, Damir Kedžo, Hana Hadžiavdagić Tabaković, Jelena Perić, Igor Barberić i mnogi drugi, dočekale su jarko žute, crvene i ružičaste bočice.

Jana vitamin activity okusa jabuke i maline odlična je u svako doba godine, a mnogi će njene blagodati otkriti upravo u ovo jesensko doba kada je čest osjećaj uspavanosti i tromosti. Skupina B vitamina i magnezij u njenom sastavu nezamjenjivi su u proizvodnji energije te smanjenju osjećaja umora i iscrpljenosti.

Ukoliko se istovremeno želi ojačati imunitet i pripremiti ga za nadolazeće hladnije dane, rješenje se nalazi u okusu limuna Jane vitamin immuno. Ova kombinacija vitamina B i C te cinka uspješno doprinosi normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava i očuvanju DNK.

Pored zdravlja, neophodno je očuvati ljepotu, ali i njegovati kožu u svako doba godine te je na raspolaganju Jana kolagen beauty okusa ruže. Jana s dodatkom kolagena Verisol i vitamina C, koji u toj kombinaciji pomažu u odgađanju znakova starenja i poboljšavaju elastičnost i čvrstoću kože.

Istaknimo kako je ova modna revija bila i humanitarnog karaktera, prikupljala su se sredstva za dugogodišnju kampanju i program ‘RTL pomaže djeci’ koji djeci diljem Republike Hrvatske pomaže u razvoju sigurnog, poticajnog i kreativnog okruženja za rast, razvoj i odgoj.

Komentiraj