FOTO: VIDEO: 2Cellos zaštitna lica nove s.Oliver BLACK LABEL kampanje

Franjo Matković

s.Oliver BLACK LABEL predstavlja kampanju za novu kolekciju proljeće/ljeto i suradnju s proslavljenim 2Cellos – glazbeni duom koji je i ambasador branda.

Svjetski poznati umjetnici Luka Šulić i Stjepan Hauser svojim nastupima oduševljavaju publiku diljem svijeta, a nastupaju na najpoznatijim svjetskim pozornicama. Upravo zato su ova dva umjetnika izbor za zaštitna lica s.Oliver BLACK LABEL, prestižnu liniju koja utjelovljuje stil modernog muškarca.

Vrhunski dizajn, kojeg nadopunjuju izvrsni materijali i elegantni krojevi namijenjen je svima koji žele izgledati elegantno i profinjeno, ali istovremeno se osjećati opušteno.
Zahvaljujući raznovrsnosti od odijela za poslovne i svečane prilike u Suit Solution liniji, do ležernijih varijanti koje njeguju sportsku eleganciju u liniji Smart Supply, s.Oliver BLACK LABEL utjelovljenje je stila i profinjenosti. Nove kreacije Smart Supply linije prezentirane su kroz Joggsuit – odijelo koje muškarcu nudi fleksibilnost i prikladnost za sve prilike i razne kombinacije.

https://youtu.be/fbv3Svi_mCI

“Bilo nam je zabavno nastupiti i u ulozi modela, atmosfera na snimanju je bila odlična i mi se savršeno nalazimo u s.Oliver filozofiji. Odjeća koju smo nosili na ovom snimanju je odjeća kakvu inače volimo nositi i u kojoj se dobro osjećamo, u slobodno vrijeme je to opuštena i sportska varijanta, a za nastupe su tu elegantna odijela. Bitno nam je da se osjećamo udobno, ali i da izgledamo dobro u svakoj prilici”, otkrili su Luka Šulić i Stjepan Hauser.

“Suradnja s 2Cellos se pokazala kao odlična ideja, jer oni kao vrhunski glazbenici, koji osvajaju publiku diljem svijeta, a svojim drugačijim i modernim stilom, potpuno odgovaraju s.Oliver priči. Izražavanje vlastite osobnosti kombinirajući ono što vam najviše odgovara od novih modnih trendova, oznaka je stila koju s.Oliver utjelovljuje“, rekla je Maja Arsenovič, country managerica s.Olivera.

Fotografija: Franjo Matković

Video: Suzana Arslani

Make up: Saša Joković

Frizura: Salon Fabula De Forma

Styling: Annika

Komentiraj