FOTO: Veselo proslavljen petnaesti rođendan branda A’marie

Autor:

Tomislav Valent i Maja Danica Pečanić

Bila je to večer u kojoj se događalo mnogo. Palile su se lampice u gradu, slavio se dolazak prosinca, gradske ulice preplavili su koraci povodom najljepšeg Adventa, no jedna intimna, kreativna i rođendanska priča odvijala se u Krajiškoj ulici, a nosila je ime – A’marie.

Svaki rođendan je poseban, a kada se događa u prosincu, onda je, morate priznati, ipak još malo posebniji.

“Htjela sam rođendansku večer svog brenda posvetiti trenutku i emociji koju je svatko na kraju mogao ponijeti sa sobom… Nevena, Jelena, Tatjana, Kristina, Suzana, Dora, Tena, Nina Mia i Tea su u jednom trenutku obilježile ono što radim, kao zaštitna lica kampanja ili žene s kojima surađujem već dugi niz godina. Tako je ustvari bilo skroz prirodno da ih okupim na jednom mjestu, u druženju koje u potpunosti preslikava emociju s kojom stvaram 15. godina. Htjela sam da vrijeme stane na jednu večer”, rekla je Anamarija Brkić.

A’marie je jako osoban brend. Od samog početka Anamarija kreira počevši od sebe, stavljajući u centar nježnost i prirodnu ljepotu. Uživa u kreacijama svojih kolekcija koje u prvi plan stavljaju osobnost i dopuštaju potpunu nesputanost. U njezinoj odjeći osjećaj je drugačiji, pa je takvo bilo i slavlje.

Sve “A’marie djevojke” nosile su novu limited kolekciju, nastalu posebno za ovu prigodu. Trideset odjevnih komada od samta, svile i vune pretvoreni su u kombinezone, bluze s volanima i nove kapute.

Karirani uzorak daje boyish notu bluzama, muški krojevi sakoa stapaju se uz hlače širokih nogavica, a hlače na tregere nadovezuju se na široke košulje s mašnama.

Haljine se transformiraju iz dnevnih stylinga u večernje, ovisno o tome kako ih želite kombinirati. Cijela blagdanska limited kolekcija bit će dostupna na web shopu i u dućanu.

http://www.amarie-fashion.com/new

Foto: Tomislav Valent i Maja Danica Pečanić

Kosa: Salon Teuta

Make-up: Marijana Gluić i Sabina Šarić Novak za Jane Iredale (Dermacare)

Namještaj: Themelia

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.